تفاوت کارواش خانگی و صنعتی
تفاوت کارواش خانگی و صنعتی یکی از سوالات متعدد خریداران دستگاه های نظافت صنعتی می باشد. این تفاوت زمانی برای خریداران محسوس می شود که با توجه به مشخصات فنی نزدیک دستگاه های صنعتی و خانگی ، قیمت ها فاصله زیادی از هم دارند. برای خیلی ها سوالات مشترک پیش می آید که جواب قانع کننده ای برای آن پیدا نمی کنند.
برای مثال :
- چه تفاوتی بین دستگاه های کارواش صنعتی و خانگی وجود دارد؟
- آیا دستگاه واترجت صنعتی برای من مناسب تر است یا دستگاه کارواش خانگی؟
- چرا باید از کارواش های صنعتی استفاده کنیم؟
- برای نوع استفاده کم کارواش خانگی جواب کار من را می دهد؟
و…
در ادامه تفاوت بین بخش های مختلف این دو نوع دستگاه کارواش را بررسی می کنیم و در بخش های بعدی این مقاله به این سوالات پاسخ می دهیم.
موتور و پمپ دستگاه واترجت
یکی از مهمترین تفاوت ها بین کارواش های صنعتی و خانگی در موتور دستگاه می باشد. کارواش های خانگی دارای موتور کلکتوری می باشد در صورتی که کارواش های صنعتی دارای موتور دائم کار از نوع القایی بوده و برای مصارف طولانی مدت طراحی شده. در صورت استفاده بیش از حد از کارواش های خانگی باعث داغ شدن موتور و آسیب دیدن آن می گردد. جنس و متریال استفاده شده در قطعات موتور و پمپ در دستگاه های کارواش خانگی و صنعتی متفاوت است. کارواش های صنعتی دارای سرسیلندری از جنس برنج می باشند در صورتی که کارواش های خانگی عموما سرسیلندر آلومینیومی یا برنج با درجه کیفی پایین تر می باشد. همچنین جنس پیستون های کارواش های صنعتی از سرامیک بوده که در تماس با آب دچار سایش نمی شود و عمر بسیار بیشتری دارند.
قدرت نظافتی و تنظیم فشار
دستگاه های کارواش صنعتی و خانگی با فشار کاری یکسان عملکرد یکسانی ندارند ، چرا که دبی خروجی آب در آن ها متفاوت است و عملا قدرت فشار خروجی در سر نازل های کارواش های خانگی کمتر از عدد نوشته شده رو کاغذ است. اما کارواش های صنعتی با داشتن گیج فشار دقیقا همان قدرت با قابلیت کم و زیاد کردن آن را فراهم می کند. همچنین در کارواش های صنعتی قسمتی وجود دارد که به وسیله آن می توان فشار آب را تنظیم کرد و این قابلیت به دلیل وجود انواع آلودگی ها در صنایع مختلف می باشد. کارواش های خانگی فاقد این قابلیت می باشند و نمی توان فشار آب را در آن ها تنظیم کرد.
وزن
دیگر تفاوت بین کارواش خانگی و صنعتی در وزن، ابعاد و ساختار دستگاه می باشد. کارواش های خانگی دارای وزن سبک در حدود ۵ کیلوگرم بوده در صورتی که کارواش های صنعتی دارای وزنی بیش از ۲۰ کیلوگرم می باشد که نشان دهنده کیفیت متریال استفاده شده می باشد. کارواش های صنعتی توانایی کار در شرایط سخت را دارند.
شلنگ
یکی دیگر از تفاوت های مهم بین کارواش خانگی و صنعتی در نوع و جنس شلنگ های آن می باشد. در کارواش های صنعتی از شلنگ های مستحکم فشار قوی به صورت فولاد بافت استفاده می شود که مقاوت بالایی در شرایط سخت از خود نشان می دهند ، یه طوری که حتی با عبور وسایل نقلیه سنگین مثل تریلی یا کامیون هیچ مشکلی پیش نمی آید و دچار افت فشار یا قطع و وصل آب نمی شود. در مقابل شلنگ مورد استفاده در کارواش های خانگی از جنس شلنگ های فشار قوی بوده اما لزوما فولاد بافت نیستند.
شاسی
کارواش صنعتی دارای شاسی قدرتمند با بیس صنعتی و فلزی می باشد اما کارواش خانگی شاسی ضعیف تری داشته و عموما از پلاستیک می باشند. به همین دلیل کارواش های صنعتی در محیط های سخت و تحت فشار کاری سنگین اصطلاک کمتری داشته و دچار ایراد فنی نمی شوند.